PDA

View Full Version : Translating Object in Inspector


amir
04-12-2018, 12:14 PM
All of a sudden when I try to translate an object in the Inspector, I translate the scene relative to that object instead.

I'm not sure how this happened. Anyone have an idea on how to revert back translating the object instead?

Thanks!

Jeff
04-17-2018, 01:30 PM
Make sure the object you want to move has a transform node associated with it and that it is selected in the scene graph before activating one of the transform modes.

Veleno
04-26-2018, 05:38 PM
In addition to that, check your coordinate space. (see attached)

amir
04-30-2018, 12:50 PM
Adding the transform node worked! Thanks!