WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-30-2011, 03:20 AM
Chapre Chapre is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 36
Red face networking problem

Hi, I'm using vizard 4. I have a problem with networking with my computer, I use a networking script similiar to the one in vizard tutorial server/client; here's the error I'm getting:
Quote:
Traceback (most recent call last):
File "C:\Program Files (x86)\WorldViz\Vizard4\python\viz.py", line 8750, in _decodeNetworkPacket
return NetworkEvent( cPickle.loads(p) , port , address )
cPickle.UnpicklingError: A load persistent id instruction was encountered,
but no persistent_load function was specified.
** ERROR: Received invalid network packet
When I run the same script with other computers, I get no errors
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2011, 06:20 PM
Jeff Jeff is online now
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,453
Make sure each of the networked machines is updated to the latest version of Vizard. Do you still get this error?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-17-2012, 08:17 AM
Adam.Grey Adam.Grey is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
For anyone else with this problem, I had this problem, then I updated to 4.03.0135. Now everything works. It appears that version 4.00.0275 (May 20, 2011) was when raw networking was introduced. This is the first version after Beta 2. hth
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Client Server Networking Problem pattie Vizard 12 07-04-2013 09:11 AM
Vizard problem mizutani_jun Vizard 4 01-09-2011 03:39 PM
export problem bazelaisr Vizard 2 05-28-2008 10:19 AM
problem with female animations vmonkey Vizard 1 10-07-2005 10:36 AM
PROBLEM: Picture-in-Picture breaks textures?!? vcarlson Vizard 4 10-05-2004 04:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC