WorldViz User Forum

WorldViz User Forum (https://forum.worldviz.com/index.php)
-   Vizard (https://forum.worldviz.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   vicon.dle error (https://forum.worldviz.com/showthread.php?t=5146)

deuce168 08-22-2014 07:07 AM

vicon.dle error
 
Very interesting problem I'm having trying to establish a connection from Vizard 5 to Vicon Nexus.

3 Things tend to happen:

15% of the time, a connection is established successfully to the Nexus, which is the most frustrating part of this problem.

The rest of the time, it either gets stuck during viz.add("vicon.dle", 0, VICON_IP) and requires a manual termination of the script from task manager, or it generates an error saying connection could not be established.

Any help would be greatly appreciated, and any extra information you might need can be provided. Thanks in advance!

Jeff 08-22-2014 08:00 AM

Unless you're using an older version of Nexus it's likely the streaming protocol is not compatible with the Vizard plug-in.

Do you have Vicon Tracker? If so you could use VRPN to stream the data to Vizard. The last time I checked Nexus did not support VRPN. You might ask Vicon support to see if that's changed.

willpower2727 06-03-2015 06:49 AM

open source method to stream Nexus to Vizard
 
I created an open source method to stream Nexus to Vizard. Hopefully it might be useful to you.
https://github.com/willpower2727/Vicon2WorldViz


All times are GMT -7. The time now is 08:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC