PDA

View Full Version : Volume Rendering


Bennett
07-20-2012, 07:49 PM
Does Vizard support volume rendering? I would like to include objects like these http://en.wikipedia.org/wiki/Volume_rendering in our environment.

Jeff
07-21-2012, 03:51 AM
No, Vizard does not support volume rendering. What are the objects you are wanting to see in Vizard and where is the data coming from?

Bennett
07-25-2012, 08:42 PM
I am interested in visualizing MRI and CT data in virtual environments. The anatomical surfaces look very nice, but volumetric rendering is really the standard. Is there a plugin or 3rd party package that we can add that would support volume rendering? We are pre-processing these data offline, so I can do as much pre-computation as necessary.

shivanangel
07-30-2012, 01:59 PM
If your clever, you can pull it off in Vizard.
We were able to:

http://www.youtube.com/watch?v=AYX59hbVIYU