WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2009, 05:57 AM
Moh200jo Moh200jo is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 99
serial port with vizard

Can I use vizard directly to receive data through serial port and to let these data control my virtual world?
Thanks,
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2009, 11:23 AM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,466
You can access the serial port within your Vizard script. What kind of device are you trying to connect to?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2009, 09:43 AM
Moh200jo Moh200jo is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 99
Thanks Jeff. May I ask here how can I use the commands with pyserial? If so, for example if the code of the speed is 160, how can I use this code to read the speed?
Chaps, any help.
Thanks,
Reply With Quote
  #4  
Old 03-13-2009, 03:21 PM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,466
Sorry, I don't have any experience using that module. You could try searching through the pySerial docs.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vizard tech tip: Text to Speech Jeff Vizard 1 01-15-2009 09:39 PM
Vizard won't run wouters Vizard 5 02-05-2008 11:12 AM
PPT talk button error: Failed to connect to COM4 jpq Precision Position Tracker (PPT) 3 12-08-2005 02:36 PM
Wireless InertiaCube3 with Vizard mspusch Vizard 0 03-01-2005 02:31 AM
A simple Plug_in for reading data from serial port sled Plug-in development 0 08-12-2003 09:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC