WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-24-2011, 02:49 PM
kevin kevin is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 18
nVis SX/111 Display

Hi all,

The lab I work in has run into a problem with the display of the nVis SX/111 visor. The framerate seems to be rather low, or perhaps some frames are skipped. When turning the head (tracking being done by Intersense) there is significant jitter in the image as it updates at a rate that I would estimate to be around 20 hz. This problem is only present in the HMD itself. Monitors set up to also display left and right eye images are running smoothly.

I briefly tried using the nvis.nvisorSX() command instead of nvisorSX111(), and despite the display being rather distorted, it ran much smoother in the visor. Any suggestions as to what might be causing the problem?
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
display mode change, getting framerate dcnieho Vizard 3 05-23-2011 07:32 PM
Stereo HUD and Nvis SX111 kopper Vizard 5 10-29-2010 07:05 AM
Support for Philips IC3D Autostereoscopic display mspusch Vizard 0 07-13-2006 04:14 PM
Text Display bstankie Vizard 1 12-22-2003 03:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC