WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-11-2007, 09:58 AM
asfammlab asfammlab is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Vizard 2.5 Stereoscopic

We have NVIDIA Quadro FX 4500 graphics card installed. However, we can't see stereoscopic in Vizard, although we can with Mocap. Do we need to configure our graphics card, or is any extra software needed?

Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 05-11-2007, 10:00 AM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
Hi,

Are you initializing vizard with the quad buffer option? Should look like this:
Code:
viz.go(viz.QUAD_BUFFER)
Reply With Quote
  #3  
Old 05-17-2007, 06:00 AM
asfammlab asfammlab is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Hello!

Yes, we tried this but it didn't work. Any other suggestions?

Thanks a lot
Reply With Quote
  #4  
Old 05-21-2007, 06:06 PM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
Hi,

Have you installed the correct drivers for you Quadro card? Also, make sure that quad buffering is enabled in your driver settings.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC