WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-07-2014, 02:02 PM
Melody Melody is offline
Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 26
Can I install different versions in the same computer?

I wanna install vizard3.0 and 5.0 in the same computer. Is it possible?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-07-2014, 06:18 PM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,458
Yes, they can be installed side by side.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-11-2014, 01:25 PM
performlabrit performlabrit is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 77
Note that this can cause issues when installing python packages, if you're not careful. Each Vizard installation, upon install, sets the default python dir to its own directory. So, when installing new python libraries/packages, make sure to point the install to the desired Vizard install. You have to redirect it to your vizard install (the /bin directory, I believe).

A request to WOrldviz! Please add a Vizad menu option to make *this* vizard install the default python installation. Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Formatting Vizrad's Computer ohad Vizard 1 03-15-2010 01:54 PM
Four Wall Cave on One Computer envisC Vizard 1 04-28-2009 06:02 PM
Updating viewpoint via external computer Rachel Vizard 1 02-04-2008 07:23 PM
Problems running R3 and R2.5 on the same computer cade_mccall Vizard 5 09-05-2006 12:26 PM
How can I find the network address of this computer? Vbents Vizard 1 08-02-2006 10:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC