WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-02-2003, 01:10 PM
hotspur1 hotspur1 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Cambridge, MA
Posts: 54
v 1.09 problems with STEREO/HMD modes

We are experiencing problems with Vizard in HMD | STEREO modes with version 1.09 that we did not experience with v1.08

We are running Vizard on a Dell Workstation 450 with a dual head nVidia Quatro4 900XL card. When we issue the standard

viz.go(viz.HMD | viz.STEREO)

the window only expands to approximately 640x480 with two viewports for the l/r eyes. It actually overlaps slightly onto the 2nd monitor, but only 20-30 pixels. We, of course, wish the display to stretch across 1280x480, which it used to do.

Do you have any suggestions for workarounds at the moment? We haven't changed the machine drivers or anything like that. None of the hardware has changed. This problem occurs in v1.09 and a special version 1.07 that was modified to include a viz.noprojection() (among other things) by ACB that is discussed in another thread. We getthe right behavior with v1.08.

Thanks for any help.
andy
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC