WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-04-2009, 08:26 AM
durf durf is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 61
setEuler after Linking problem

Hello,

I created this:
Code:
fT = vizact.fadeTo(1,time=2)
ppt3Object.runAction(fT)
ppt3Object.scale(.05,.05,.05)
link1 = viz.link(ppt3,ppt3Object)
link1.setOffset([60,0,0])
I have tried to setEuler by the node3d and by the link and its not setting the Euler. If I comment out the link and set the position for ppt3Object and then set the Euler it works. How can I set the Euler while its linked?

Thanks
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Linking problem nlfrnassimi Vizard 1 03-10-2009 02:55 PM
Problem with getEuler and setEuler Sandro Holzer Vizard 6 10-21-2008 05:01 AM
Linking problems with Live Character Frank Verberne Vizard 5 06-04-2008 11:42 AM
problem with female animations vmonkey Vizard 1 10-07-2005 10:36 AM
sound problem alaa Vizard 7 09-02-2005 01:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC