WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-10-2016, 10:53 AM
mihirradia mihirradia is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 44
No Virtual Reality

Hi,
I was using zSpace 100 before and upgraded to zSpace 200. In zSpace 100 I used to use the 3D glasses for the virtual reality, but when I run the program in zSpace 200 there is no virtual reality. I'm using the same script for both the zSpace version. Please, let me know what to do?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-13-2016, 05:01 PM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,470
Are you saying nothing is displayed on the zSpace 200 or that it's displaying in 2D? Can you test with the zSpaceExample.py script included with Vizard? What kind of graphics card do you have?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-19-2016, 01:37 PM
mihirradia mihirradia is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 44
It's been solved. I had to change the settings of graphics card.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Augmented Reality: virtual world not overlapping real world correctly Vaquero Vizard 7 04-15-2016 01:14 AM
Making Virtual World Using Video Recording Hitesh Vizard 2 06-22-2015 09:03 AM
i want to ccreate a room for a virtual reality applications nasruddin Vizard 1 03-20-2009 09:55 AM
Question about input from virtual keyboard. yyang Vizard 4 12-23-2008 12:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC