WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-13-2005, 10:12 PM
nickyee nickyee is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Stanford, CA
Posts: 19
Intersense Trouble

We just formatted and reinstalled the OS (Win XP) on a machine (+ graphics and audio drivers). We installed Vizard 2.17 on it and it doesn't seem to be detecting the intersense.

We also tried to use the alternative intersense.dls driver instead, but that didn't help.

What is the sequence of things we should try to get it working again?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2005, 11:41 PM
mspusch mspusch is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 219
Hi,

The Intersense should be detected if the port it's installed on is set correctly in the Vizard programs.

The Vizard InterSense plugin that let's you specify which port to look on for the Intersense. For example, if the Intersense is plugged into COM2 you would do the following:

PORT_INTERSENSE = 2
Isense = viz.add('intersense.dls')

If the Intersense is not detected, make sure it's working (i.e. gets a bit warm when plugged in) and connected (check system for COM port configurations).

Also, please make sure that the Intersense Server application is not installed, which is known to cause problems with detecting the Intersense IC2.

All best,

Matthias
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC