WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-14-2010, 01:14 PM
Josh Josh is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 63
View attached to avatar head -> artifacts of head model!

Hi all

I have a problem when attaching the main view to the head of my avatar... because when I do so, I see artifacts of the head when moving around! Is this a known problem, and if so, what can be done? Maybe I can set the main view a bit in front of the head or something like that?

Thanks for help
Josh
Reply With Quote
  #2  
Old 04-14-2010, 04:47 PM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,453
After the view is linked to the avatar you can apply an offset using the <link>.preTrans operator.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-16-2010, 06:35 AM
Josh Josh is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 63
Thank you, Jeff!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
avatar automatically runs animation after fading into view v-clizzin Vizard 1 10-14-2009 05:01 PM
Awkward neck/shoulder connection when adding custom head to vcc model. vEsotu Vizard 5 10-09-2008 05:07 PM
Texturing Avatar head problems S.Telemaque Vizard 0 04-01-2007 10:01 PM
Problems Texturing avatar head S.Telemaque Vizard 3 03-27-2007 07:18 PM
Avatar Head Error Plymouth Vizard 19 02-28-2007 08:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC