WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-22-2017, 11:26 AM
mihirradia mihirradia is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 44
Low resolution second image.

Hi Jeff,
I am using zSpace system and using Vizard 5.7. The problem that I have is when I run the program I see 2 images,where the 2nd image is in a low resolution image. I have attached the images about my problem for your better understanding.

Please let me know what might be the cause of this problem.

Thanks in advance.
Regards,
Mihir
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0876.jpg
Views:	162
Size:	429.3 KB
ID:	924   Click image for larger version

Name:	IMG_0877.JPG
Views:	136
Size:	1,010.5 KB
ID:	925   Click image for larger version

Name:	IMG_0871.jpg
Views:	139
Size:	365.3 KB
ID:	926   Click image for larger version

Name:	IMG_0872.jpg
Views:	141
Size:	349.7 KB
ID:	927  
Reply With Quote
  #2  
Old 03-23-2017, 01:58 AM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,455
Do you see this issue when you run zspaceExample.py (File > Quick Open: Type zspaceExample)? If so, does this type of issue occur with the demo application provided by zSpace?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-23-2017, 03:20 PM
mihirradia mihirradia is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 44
HI Jeff,
Yes, when I run the "zspaceExample.py" I see the low resolution second image and also with the demo application provided zSpace. Do you know what might be causing this error?

Last edited by mihirradia; 03-23-2017 at 03:23 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-23-2017, 11:06 PM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,455
I'm not sure, it maybe related to a 3D setting for the graphics card.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-29-2017, 11:22 AM
mihirradia mihirradia is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 44
Hi Jeff,
I tried working with different graphics card settings, but still I see the ghost image. Do you think it might be problem with the Vizard?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wrong background color in interlaced stereo image rlh001 Vizard 4 09-25-2013 04:21 PM
360 panorama image cube using as darts target and record the xy coordinates mshukun Vizard 2 03-14-2013 06:17 AM
3-D image in Powerwall using OpenGL c++ program blessonisaac Plug-in development 0 02-01-2012 09:22 AM
Vizard tech tip: Using the Python Imaging Library (PIL) Jeff Vizard 0 03-23-2009 11:13 AM
View an image on the Fakespace HMD roman_suvorov Vizard 16 05-23-2008 07:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC