WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Plug-in development

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2009, 07:33 AM
reedev reedev is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: The Netherlands
Posts: 16
Custom node only working on WinXP?

Hi,

While hunting down my bug I switched from Vista to XP and my curious crash does not occur on XP! The requirements say that Vizard supports Vista as well...

regards
Raymond
Reply With Quote
  #2  
Old 04-14-2009, 09:17 PM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
What version of Visual Studio are you using to compile your plugin?
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2009, 02:57 PM
reedev reedev is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: The Netherlands
Posts: 16
Hi,

I am using VS2005 SP1. Could it be that VS2008 express is working?

thanks
Raymond
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding custom faces mjabon Vizard 2 04-01-2009 09:34 PM
Custom node and other examples? moooh Plug-in development 1 03-10-2009 04:04 PM
How do I add custom functions to a custom plugin? reedev Plug-in development 7 02-01-2009 04:39 AM
animating custom faces: in search of "open_mouth" morphs vr_boyko Vizard 1 09-16-2004 11:30 AM
Creating Custom Avatar Heads farshizzo Vizard 22 09-12-2004 10:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC