WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2012, 01:51 PM
Enlil Enlil is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 61
winviz in Vizard 4and displaying a console window

Hello,

Is there a way to use winviz and have it come up with a console window in Vizard 4? You no longer pass a parameter in to winviz, and the knowledge base does not say anything about it.

Thanks,
Christian
Reply With Quote
  #2  
Old 02-22-2012, 01:56 PM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
You can pass the "-console" option on the command line to display the console window:
Code:
winviz.exe -console "script.py"
Reply With Quote
  #3  
Old 02-22-2012, 02:35 PM
Enlil Enlil is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 61
Thanks, just what I needed!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Realistic Light and Shadows Using Vizard and 3DS Max jde Vizard 4 07-13-2012 10:58 AM
How to make a glass window in Vizard Frank Verberne Vizard 9 07-27-2011 03:47 PM
Vizard 4 Beta Testing farshizzo Announcements 0 02-01-2011 10:46 AM
Vizard 4 Beta Testing farshizzo Vizard 0 02-01-2011 10:46 AM
Vizard tech tip: Using the Python Imaging Library (PIL) Jeff Vizard 0 03-23-2009 11:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC