WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-24-2014, 07:04 AM
mshukun mshukun is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 32
Multiple versions on the same machine

Is it possible to install both Vizard 4.0 and 5.0 on the same machine?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-24-2014, 05:12 PM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,466
Yes, you can install the different Vizard versions side by side.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-25-2014, 10:45 AM
mshukun mshukun is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 32
Hi Jeff,

Thank you for your replay. What do you think about Oculus modules? Do you think "setZoom" works using Vizard 4.0 even after installing Oculus runtime?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EventClass used with multiple joysticks tokola Vizard 2 11-30-2012 12:51 PM
what is causing (a) slow frame rate and (b) spontaneous NVIDIA stereo off billjarrold Vizard 0 07-11-2012 01:25 PM
Multiple Cameras for AR artoolkit plugin Pho46 Vizard 3 11-10-2010 06:59 PM
Should my PPT Machine have a Vizard license? (Urgent) Brandyn Precision Position Tracker (PPT) 3 05-05-2008 11:06 AM
tracking with multiple LEDS dan12345 Precision Position Tracker (PPT) 7 04-02-2008 10:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC