WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-02-2004, 02:04 PM
JRichizzle JRichizzle is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Houston, TX
Posts: 43
Question Texture map rendering problem

A couple of questions from a new user of v 2.14:

1) I recently started going through the tutorial scripts (e.g., physics1 and myroom.py), textures are not rendering properly. They only show up as intended when close enough to them. It's as if there is some distance relative to the eyepoint beyond which the textures are not able to render - they will show up as randomly colored pixels of different shades of the color spectrum.

2) In the example script "physics1," the balls are falling way too fast in addition to the texture map rendering problem. I have tried turning on vertical sync in the settings of the video card, but it is not readily apparent as to how to make that change.

I am using a ATI RADEON 9700/9500 Series video card.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC