WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-26-2003, 01:57 PM
FlyingWren FlyingWren is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Fargo, North Dakota, USA
Posts: 48
The error window that couldn't

Okay, here's the deal:

I have a Vizard script that works perfectly in "testing" mode, ie, when it is just issued a viz.go()

When I take it out of "testing" mode to try it with the headmount, the script doesn't run -- the only script difference is that instead of viz.go(), I issue this:


viz.go(viz.STEREO)
viz.cursor(viz.STOP)
posTracker = viz.addsensor('vizppt')
oriTracker = viz.addsensor('intersense')
viz.tracker()
posTracker.reset()
oriTracker.reset()


...When I run this, a window whose title is "Error" pops up on the screen. I can't see its contents because it's always covered by the "Loading..." window. See attached picture.

I've tried get the "Error" window out from undearneath the "Loading..." window in a variety of ways to see the error message, but to no avail; it's always covered.

Our other scripts work just fine with the above tracking code. We are using vizard 2.12, by the way.
Attached Images
File Type: gif hidden-error-window.gif (86.4 KB, 1143 views)
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC