WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-28-2016, 01:03 PM
ghostx ghostx is offline
Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 5
Vizconnect Display Issue

Hi,

I am working on a project that I create a scene myself, and use a given config file to display it. The problem is when I follow the documentation script:

Code:
import viz
import vizconnect 

viz.setMultiSample(4)
vizconnect.go('vizconnect_config.py')
dojo = viz.addChild('dojo.osgb')
It display perfectly on Christie Auto Calibration. But, it only shows white while I use my own scene.
Code:
room=viz.addChilde('room.osgb')
BTW, I can run my scene correctly on my own PC and lab's PC without the config file.

The display device is Christie Auto Calibration with 8 projectors.
My scene is built by 3ds Max and then export it into osgb format.


Thanks to anyone who can help me.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vizconnect and MainView craigpet Vizard 2 08-27-2015 04:41 PM
Zspace display in Vizconnect JB_HP_Viz Vizard 5 06-05-2015 03:28 PM
Switching between input devices setup in vizconnect and not using vizconnect JB_HP_Viz Vizard 1 01-20-2015 05:19 AM
Duplicate HMD display on primary monitor, with eyetracking info performlabrit Vizard 3 09-19-2014 10:44 AM
Vizconnect Save As Dialog Jeff Vizard 0 05-01-2014 09:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2023 WorldViz LLC