WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average. Display Modes
  #1  
Old 10-09-2009, 06:40 AM
GiudiceLab GiudiceLab is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: Orono, ME
Posts: 49
NetBeans IDE

Our lab is expanding, so we are considering integrating our software development with NetBeans to help us stay organized. Has anyone else done this? Will we be able to develop scripts in NetBeans that we can then run in the Vizard environment? Can we use the Vizard libraries directly in NetBeans? Thanks in advance for your input.
__________________
Virtual Environments and Multimodal Interaction (VEMI) Lab

This time, it should work...
Reply With Quote
  #2  
Old 10-09-2009, 09:44 AM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
You should be able to develop Vizard scripts using any IDE you wish. In order for the scripts to be properly executed, you need to tell the IDE to launch your script using winviz.exe in the Vizard/bin folder. Most IDEs I've encountered allow you to modify the command line for script execution, so I'm assuming this should also be possible with NetBeans.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2009, 09:59 AM
GiudiceLab GiudiceLab is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: Orono, ME
Posts: 49
Thank you for your input on this as well as your help with the configuration files.
__________________
Virtual Environments and Multimodal Interaction (VEMI) Lab

This time, it should work...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC