WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-10-2011, 11:24 AM
pcatalano pcatalano is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 22
Question Update scripts while running?

In Vizard 3.0, one could rerun a script while it was running to update changes made to the code. This is incredibly useful during software development and leverages the interpreted nature of Python.

In Vizard 4.0 you don't seem to be able to do this. If you try to Run while a script is running, you are only given the option of focusing on that window or restarting the whole program. While appreciate these additions, I made tremendous use out of the ability to update scripts on the fly (especially when developing applications that take a long time to load).

Is this a change, or am I missing something?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-10-2011, 12:00 PM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
This feature was removed due to various technical problems. It did not work properly in many cases. We might look into re-implementing this feature in a more robust way.

In your use cases, were the long load times caused by large models, or connecting to hardware, or something else?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-10-2011, 12:29 PM
pcatalano pcatalano is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 22
I imagined that was probably the case. I used it a lot, though, so it was useful for me

The work I'm doing requires loading several large (high poly, large file size) models and images. So in my case, it's just a load-time issue. I think my application load time is around 3 minutes, so every time I make a change and test, I have to wait 3 more minutes before I can see the results.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Older Scripts not running cynoravi Vizard 1 12-09-2009 01:57 PM
Linking problems with Live Character Frank Verberne Vizard 5 06-04-2008 11:42 AM
Problems running R3 and R2.5 on the same computer cade_mccall Vizard 5 09-05-2006 11:26 AM
running multiple vizard scripts from python exhale Vizard 1 05-09-2005 05:35 AM
running scripts without the IDE showing hotspur1 Vizard 7 10-30-2003 10:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC