WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average. Display Modes
  #1  
Old 11-21-2008, 03:58 PM
Gladsomebeast Gladsomebeast is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Isla Vizta, CA
Posts: 397
IE cannot display form response page from python server

I’m using a local python web server to receive data from a form displayed with HTMLViewer. Internet Exploder/HTMLViewer gives a “Cannot display page” error when the python web server attempts to write back a ‘Post OK’ message. When I just run the web server and submit the form with Firefox, it displays the message.

What does the web sever need to do for IE to display a form response page?

Here is the python code that handles the form POST request and writes back the response:
Code:
class MyHandler(CGIHTTPRequestHandler):

	def do_POST(self):
		global rootnode
		self.send_response(301)
		
		self.send_header('Content-type',	'text/html')
		self.end_headers()
		
		rawForm = self.rfile.read(int(self.headers['Content-Length']))
		parseDic = cgi.parse_qs(rawForm)
		
		stringy = r'<html><head></head><body>POST OK.</body></html>'
		self.wfile.write(stringy)
		
		e = viz.Event()
		e.resultsDic = parseDic
		viz.sendEvent(RECEVED_TEST_DATA_EVENT, e)

I have attached a zip with test files. Run QuestionAsker.py to reproduce issue.
Attached Files
File Type: zip htmlviewertest.zip (52.2 KB, 615 views)
__________________
Paul Elliott
WorldViz LLC
Reply With Quote
  #2  
Old 11-24-2008, 09:48 AM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
I'm not sure what the problem is, but this sounds like an issue with Internet Explorer. Why are you sending a 301 response? Have you tried sending the OK response code, 200?
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2008, 09:12 PM
Gladsomebeast Gladsomebeast is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Isla Vizta, CA
Posts: 397
Sending the 200 response code works! However next time I try to process a form and send an response page it gives me the error page.

I guess it servers me right messing with protocols beyond my control.
__________________
Paul Elliott
WorldViz LLC
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Linking problems with Live Character Frank Verberne Vizard 5 06-04-2008 11:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC