WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-20-2006, 01:58 PM
bailenson bailenson is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 35
V8 HMD showing snow pattern

Hello, has anyone had a problem using the Virtual Research V8 HMD showing a horizontal line pattern that shimmers?

Thanks, Jeremy
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2006, 11:48 AM
Jerry Jerry is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 105
Make sure you are running in 1280x640 60Hz mode.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2006, 11:49 AM
Jerry Jerry is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 105
I meant 1280x480 60Hz.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-22-2006, 10:00 AM
tobin tobin is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 251
Also perhaps try removing any cables, splitters, or switch boxes just to isolate the problem and determine if it's definitely occuring in the HMD. If you have more than 1 HMD, swap boxes / head gears. Also hook it up to a different computer to make sure it's not the computer's graphics card. If all points to the HMD, then maybe something has been shook loose.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC