WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-16-2014, 04:45 AM
dig dig is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 15
ve not showing correctly

Hi guys,
I have the following problem for which I would appreciate your input. I have a vizard 4 script that runs just fine on a pc connected with an HMD, an intersense, and a light license. I transferred the script to our main computer with a development license to create an .exe. However, when I run the script on this pc the VE is shown side-by-side on the computer screen (i.e., the screen is split in the middle and the VE is shown on each side). When I create the .exe this side-by-side effect remains in the resulting file. Notably, this effect does not occur with other VEs that we have on the development pc. Any ideas on what´s going wrong?
Thanks in advance,
marios
Reply With Quote
  #2  
Old 05-16-2014, 07:46 AM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,458
In your application, there is code that sets the display mode to horizontal stereo. There are various ways to initialize this stereo mode. One way is to call a specific HMD command. For example the following configures the display output for an nvis HMD:
Code:
import nvis
nvis.nvisorSX()
Another way is initialize stereo in the viz.go command:
Code:
viz.go(viz.STEREO_HORZ)
You'll need to find where the stereo is set and remove that code to run in mono mode for a desktop display.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-16-2014, 11:55 PM
dig dig is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 15
Thanks Jeff. I have viz.go(viz.STEREO) in my code. The thing is I would like to generate the .exe on one computer and then use it on the other computer with the nVisor SX. Ok, I'll go to the lab and play with it a bit more.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
artoolkit no webcam showing vrmdl Vizard 3 03-10-2014 11:01 AM
Timer cycling correctly? JMOwens Vizard 2 12-07-2007 09:57 AM
Models showing up Elizabeth S Vizard 9 09-06-2006 06:11 PM
V8 HMD showing snow pattern bailenson Vizard 3 06-22-2006 10:00 AM
Textures not showing drahcir Vizard 1 08-15-2005 10:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC