WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-02-2006, 09:00 AM
cantwelljm cantwelljm is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 10
Question no materials after importing

Hi I am new to vizard. I have imported a model building which I have developed in Autodesk 3ds max 8 but when it appears in vizard none of the materials/textures appear, the building is just white. Could anybody explain to me why this is happening and how I can fix it??
Reply With Quote
  #2  
Old 02-02-2006, 10:04 PM
tobin tobin is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 251
The reason for material and textures not appearing can be different. What export format as you using? Re your textures, are they particularly large (> 1000 or 2000 pixels in either U or V)?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-03-2006, 04:27 AM
cantwelljm cantwelljm is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 10
Thumbs up problem solved

Thanks Ive used different sized jpegs for my maps and their coming in fine
Reply With Quote
  #4  
Old 02-06-2006, 09:03 AM
tobin tobin is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 251
Glad that solved it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC