WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-07-2010, 02:32 PM
Josh Josh is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 63
Audio does not play (even the one from the multimedia.py tutorial)

Hi all

I have problems getting audio to work. I even opened the multimedia.py tutorial file, and when pressing p to play the global sound, I hear nothing, but when pressing q, I can hear the duck.

Anybody got an idea where's the problem?

Thanks a lot
Josh
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2010, 09:58 AM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
Is there an error message in the output window?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2010, 11:04 AM
Josh Josh is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 63
The problem is that I forgot the brackets: play(), not play... I guess I don't really like Python, Ruby seems a lot cooler to me... ;-)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Add an audio source (a radio)? Josh Vizard 4 03-05-2010 09:01 AM
Real Time Audio Data lomendil Vizard 2 06-02-2008 08:18 PM
audio object string Jerry Vizard 1 03-13-2008 11:06 AM
On click Sound Play Problems Robbos Vizard 1 02-28-2008 02:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC