WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2012, 07:23 AM
jl1 jl1 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Speed issue in Vizard

I am using some very basic brick wall virtual environments, some of which have 3D objects in, some of which don't. Whenever I run an environment with 3D objects in, the speed is quite unreliable and jolts at different times when 'walking' through the environment.

Any know why this may be and how to resolve the problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-10-2012, 10:58 AM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,448
What are the specs of the machine you're using? What kind of graphics card do you have?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vizard Collision (ON) issue kovitch Vizard 2 08-09-2011 01:40 AM
Vizard 4 Beta Testing farshizzo Announcements 0 02-01-2011 10:46 AM
Vizard 4 Beta Testing farshizzo Vizard 0 02-01-2011 10:46 AM
Vizard tech tip: Using the Python Imaging Library (PIL) Jeff Vizard 0 03-23-2009 11:13 AM
vizard 2.5 compatability issue shai Vizard 3 08-10-2005 04:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC