WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2004, 09:48 AM
JRichizzle JRichizzle is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Houston, TX
Posts: 43
Script loading problem

Working with Vizard 2.14 on a computer running Windows 2000 and an ATI Radeon 9700 video card. I am having trouble loading a script in Vizard - it seems to get hung up after "adding" 11 VRML models. The black console window just stops printing lines and the rendering window is simply black. I can add the framerate to the top of the render window (using viz.framerate()), so it seems that the program has not completely frozen up... it just won't continue compiling code at some point.
Attached Files
File Type: txt motion_demo_text.txt (18.6 KB, 916 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2004, 10:03 AM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
Hi,

Do you know at what point your script stops compiling? Try inserting a few print statements in your script to see where it stops. I looked at your code and I don't see anything obviously wrong. If the script isn't crashing then most likely it is bailing at some point. However, you should get some error message in either the black console window, or the interactive window.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC