WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-01-2005, 06:26 PM
alaa alaa is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 10
sound problem

Hi,
I'm having a sound problem. I have a class that plays a sound when I call a fucnction in that class. and also I have a sound that is always looping from the begining of the program (in the main program that is calling the class). Also i have another sound in there that playes once sometimes. The problem is that when I loop the sound from the class then I play the sound in the main program, the loop in the class stops. Here is a small part of the program explaining what i mean:
--------------------------------------------------------
class Avatar(viz.EventClass):
...
playSound():
self.obj.playsound('audio/sound.wav',viz.LOOP)



#in main program
viz.go()
avatar = Avatar(...)
bell = viz.add(...)
viz.playsound('audio/wind.wav', viz.LOOP) #this works fine all the time
....
avatar.playSound() #works fine till the next sound plays
....
bell.play() #now this plays and stops the other one
....
---------------------------------------------------------
I don't know if the problem is that the main program has a priorty for the sound, or is it that I'm doing something wrong.

I have another question, I keep getting "Interlace" in the output screen in vizard. What does it mean.

Thank you,
Alaa Gharbawi
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2023 WorldViz LLC