WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-29-2008, 02:42 PM
whj whj is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 60
texture problem with .wrl file

Hello,

I created a simple scene by maya 7.0 and exported it as file "test.wrl". The scene includes both polygon and nurbs surfaces with texture. When I loaded it into vizard using viz.add('test.wrl'), the texture was gone. Could anybody help me find the reason and fix it? (Files are attached.)

Thanks,
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	blacktop.jpg
Views:	596
Size:	31.9 KB
ID:	234   Click image for larger version

Name:	veg059.jpg
Views:	619
Size:	172.0 KB
ID:	235  
Attached Files
File Type: zip test.zip (321.0 KB, 563 views)
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Skydome texture problem theuberk Vizard 2 01-18-2008 05:56 AM
Problem on adding OSG file felixchc Vizard 4 10-06-2006 11:26 AM
texture mapping problem dellatails Vizard 1 03-12-2006 11:13 AM
avatar head texture issues rconrey Vizard 3 11-17-2004 04:05 PM
Texture map rendering problem JRichizzle Vizard 4 03-04-2004 07:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC