WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-30-2012, 09:08 AM
nabrahamson nabrahamson is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 36
Issue Getting Quad Buffer Working

When trying to run a sim in Quad Buffer mode where I am getting the following error:

Code:
** WARNING: Quad buffer stereo is not supported or enabled on your graphics card
The computer I am running this on has an NVIDIA NVS 4200M connected to a 3d capable tv. I have the Stereoscopic 3D settings enabled on the graphics card, and things seem to be working with the Nvidia 3D demos displayed. Any thoughts on what I may be doing wrong?
__________________
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Texturing a quad from within a class EnvisMJ Vizard 5 01-24-2012 01:12 PM
Simplest script not working vasiliys Vizard 2 10-25-2011 10:24 AM
Quad Buffer in subwindow TarkaDahl Vizard 1 10-25-2010 12:50 PM
Quad Buffer kgarr Vizard 5 12-11-2006 01:47 PM
quad buffered stereo? halley Vizard 2 10-19-2005 12:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC