WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-21-2010, 07:31 AM
VIZUNN VIZUNN is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Polhemus Liberty Latus error

Hi

I launch a marker with the PiMgr program supplied with the Liberty Latus. The marker is launched successfully and tracks accurately when run with PiMgr. When I run Vizard with the following code, while the PiMgr is still open, I get some errors.
code:
pol = None
pol = viz.add('polhemus.dle')

if not pol.valid():
viz.message('Failed to initialize Liberty Latus')
else:
sensor1 = pol.addLibertyLatus(marker=3, receptor=3)
viz.link(sensor1,bone1,mask=viz.LINK_ORI)

errors:
** ERROR: Failed to connect to a Patriot Wireless/Libert LATUS: Device not found
** ERROR: Failed to create extension sensor with polhemus.dle
** ERROR: Link failed (source linkable is invalid)

If I close PiMgr and run the same code, the system hangs and says:
winviz.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

The marker number is correct and I have tried the addLibertyLatus() method without parameters and I have also re-installed the Polhemus drivers and software without luck.

Any help will be much appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-22-2010, 10:21 AM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,462
Please contact support@worldviz.com for further assistance.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-07-2013, 07:13 AM
Yang Yang is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
How did you solve the problem?

Hi Vizunn,

I am having exactly the same problem as you do. The only difference is that I am now using Vizard 4.0.

Would you mind giving me some advise in solving the problem?

Thank you in advance!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ERROR: Failed to load .ive file turgutm Vizard 1 09-16-2010 05:16 AM
5DT glove ultra error 5dt.dls failed kabk Vizard 2 05-05-2009 12:43 PM
Loading morph mesh error. vEsotu Vizard 2 03-14-2009 06:29 PM
Polhemus woes Enlil Vizard 2 09-02-2008 09:09 AM
The error window that couldn't FlyingWren Vizard 2 12-02-2003 08:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC