WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Precision Position Tracker (PPT)

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-20-2017, 01:30 AM
Abood Karkar Abood Karkar is offline
Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 11
Camera Sensor Time out

Dear all,

I am trying to use PPT studio 2013 installed on a laptop but it is not connecting to PPT cameras.

As recent change to the laptop, I added a password and changed the name of the user. However, I removed the password and returned the original name of the user account, but PPT still does not connect to cameras.

I tried to search for similar errors, but I did not find related topics.

Could you tell me please how I can fix this problem. I am attaching required snapshots for further consideration.

Thanks a lot in advance,

Best Regards,
Abood Karkar
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cameras.errors.png
Views:	559
Size:	149.2 KB
ID:	916   Click image for larger version

Name:	cameras.error.message.png
Views:	525
Size:	6.8 KB
ID:	917  

Last edited by Abood Karkar; 03-20-2017 at 01:33 AM.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AR Marker Camera Matrix Transform Problem. pwsnow Vizard 11 06-30-2014 04:48 PM
Controlling imaging properties of camera constant Vizard 0 01-08-2012 07:10 AM
Camera Position And Viztask kovitch Vizard 2 01-11-2011 06:36 AM
Camera distance problem CRI Vizard 0 07-28-2010 10:58 AM
Connecting vizard to a camera dan12345 Vizard 1 11-11-2008 03:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC