WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 17 votes, 5.00 average. Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-19-2006, 07:10 AM
bnord bnord is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6
trouble with winviz.exe

I have some trouble with winviz.exe of V3b. After exiting the application via Escape button, there is still a process "winviz.exe" visible in the Task-Manager which has to be killed manually. This happens without any additional DLLs like Philips OGL Wrapper (not installed on this system). I think this could be in conjunction with a thread that is responsible for loading textures. Sometimes (after different times of running) an exception is thrown.

The Traceback looks like this:

Traceback (most recent call last):
File "C:\Programme\WorldViz\Vizard30\bin\lib\threading. py", line 442, in __bootstrap
self.run()
File "TextureLoaderThread.py", line 68, in run
if textureSet[slotToReplace] == None:
File "C:\Programme\WorldViz\Vizard30\python\viz.py" , line 1992, in __eq__
return self.id == other.id and isinstance(other,self.__base)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'id'

The code worked fine with 2.53. Is there a general change in Version 3 that could cause this?

Best regards,
Björn
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC