WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Precision Position Tracker (PPT)

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-03-2011, 05:44 AM
cade_mccall cade_mccall is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 61
marker IDs not working

Hey-

I'm using Marker IDs with a PPT-H system. PPT doesn't recognized the marker IDs. In automatic mode I get the "Marker ID could not detect the IDs" warning. If I configure the Marker ID plug-in manually, the markers are not recognized for their physical ID (the physical ID is just assigned randomly), suggesting again that it's not recognizing the markers. Any ideas?

-Cade
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Single Marker Data EARMC Precision Position Tracker (PPT) 1 11-01-2010 05:03 PM
Marker moves in x-direction nachac Precision Position Tracker (PPT) 2 07-26-2010 04:15 AM
Be a Marker for Camera Tracking CRI Vizard 2 05-31-2010 01:09 PM
marker id plug-in Vkathrynr Precision Position Tracker (PPT) 1 09-25-2009 03:31 PM
Tracking with Marker ID plugin mjabon Precision Position Tracker (PPT) 9 07-13-2009 11:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC