WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-13-2014, 11:46 AM
JB_HP_Viz JB_HP_Viz is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 31
Vizconnect SpaceGrip problem

I'm trying to use the Laseraid SpaceGrips as an Input in the Vizconnect interface but it doesn't look like it is working correctly. The Status shows a green light like it is working but this shows whether the SpaceGrips are connected to my computer or not.

I noticed that the SpaceGrips are connecting via Port 5 (COMM5) and it looks like the default is Port 1. There doesn't seem to be any way to change the Port # in Vizconnect.

I did use the Example code you had in the Reference Section under Gaming Devices -> Laseraid SpaceGrips and the SpaceGrips work fine using the Example Code.

Checking to see if there is anything I can do to get the SpaceGrips working in Vizconnect?

thank you

John
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vizconnect Save As Dialog Jeff Vizard 0 05-01-2014 09:45 AM
Cave Collision problem TopazFrost Vizard 2 02-13-2014 02:34 PM
Vizard problem mizutani_jun Vizard 4 01-09-2011 03:39 PM
Vertex shader performance problem Joran Vizard 2 11-17-2008 01:29 AM
problem with female animations vmonkey Vizard 1 10-07-2005 10:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC