WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-07-2013, 07:02 PM
AndyGuatemala AndyGuatemala is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Train Tracks

I am trying to create a train simulation in which the view point moves over a set loop which can be changed. I coded the loop using viztask.schedule but now I am trying to put down a track that is there before the simulation runs. I tried doing it by running the simulation and saving the path the viewpoint takes and eventually using that list to make the lines. However, I feel like there has to be a better way of doing this. Plus, the tracks needs to be on the ground, not on the same level as the viewpoint. Any advice?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-09-2013, 04:08 PM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
Can you just pre-generate the tracks and save it out to a file? Or does the path change every time you run the script? Unless I am misunderstanding something, what you are currently doing sounds reasonable.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2013, 07:12 AM
AndyGuatemala AndyGuatemala is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
I can. I just figured there might be a better way to do it.
Reply With Quote
Reply

Tags
lines, loop, traintracks

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Animation Tracks.... k_iwan Vizard 2 03-26-2007 05:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC