WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-02-2009, 01:27 PM
omadawn omadawn is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Big problem with OpenSG exporter for max to Vizard

I know this is not a osgmaxexp forum, but i know you guys have a lot of knowledge and some of you developed this OSG exporter so let me explain you that this happens just after a clean install of the exporter on max9, after a clean instalation of OSGexp it works fine but just for one time, i know it sounds weird but am sure you will be able to reproduce the error very easy.

We tried to ignore the look of the model in osgexp export window and tried importing to vizard and its texture is completely trashed, tried with a lot of objects different ones ie: sphere, cube, etc., its allways the same, it simply doesnt seem to work.

I've included both images for reference, i hope you can test it, am using max9.

This is very important for us as we are trying to get some models into vizard for class project, we need to use the advanced export capabilities of open scene exporter and as vizard supports osg very nicely but and we are stuck on this so all we have is a nice and clean vizard scene with dummy boxes hehe.

Best Regards.



Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vizard tech tip: Using the Python Imaging Library (PIL) Jeff Vizard 0 03-23-2009 11:13 AM
problem in using xsens motion trackers in Vizard bharatbhushan Vizard 3 01-26-2009 05:51 PM
newbie problem getting vizard to work Colin Vizard 2 11-10-2006 10:54 AM
problem talking to usb device in Vizard Vbents Plug-in development 2 06-15-2006 03:08 PM
Vizard Crashes: causes are hard to determine, possible problem with the viz code vr_boyko Vizard 1 01-07-2005 10:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC