WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-28-2011, 08:22 AM
pcatalano pcatalano is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 22
Question Automatically set Cluster Master Settings

Hello,

We are using Vizard in a small cluster/cave setup. Is it possible to set the Vizard Cluster Master settings in code or in a config? It can be tedious to have to enable the clients from the list (or change other options like port, synchronize, etc.) every time I log in. It looks like there are some options to do this using setoption but they don't seem to work for me.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2011, 08:51 AM
farshizzo farshizzo is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2,849
You can use the viz.cluster.master.* settings to setup a cluster without using the cluster master application. However, you must specify these settings in you vizcore.cfg file. Since clustering needs to be initialized before your script is executed, using viz.setOption will not work with these settings.

The vizcore.cfg file can either be placed in the Vizard/bin folder, where it will be used by all scripts that are executed on your machine. Alternatively, you can place it in the same directory as your script, but it will only be used by scripts that are executed from that same directory.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2011, 01:09 PM
pcatalano pcatalano is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 22
Smile Worked, thanks!

Of course, that make sense. Thanks, worked like a charm!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question about GUI and CLUSTER mizutani_jun Vizard 2 01-02-2011 03:35 PM
Full Screen automatically goes back to window mode vijaykiran Vizard 1 09-02-2009 02:19 PM
How to run Demo exe on 3 channel cluster Azlan.Vrs Vizard 3 04-27-2009 11:06 AM
Cluster Help videcuk Vizard 12 09-21-2007 02:14 PM
quad_buffer cluster John P Vizard 4 06-07-2006 10:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC