WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-30-2009, 07:14 PM
yak yak is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 22
probem

I cant seems to get anything to run on vizard when I click the run button I get an error...I tried to follow the tutorial on teh worldviz site where I drag teh room.wrl file....then i click run but i get this message:

File "<string>", line 0, in ?
AttributeError: type object 'VizNode' has no attribute '_GetObject'
Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 0, in ?
AttributeError: type object 'VizView' has no attribute '_GetObject'
Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 0, in ?
AttributeError: type object 'VizAudio' has no attribute '_GetObject'
Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 1, in ?
File "C:\Program Files\WorldViz\Vizard30/python\viz.py", line 19, in initplugins
pluginPath = getVizardPath() + 'plug-ins\\'
TypeError: unsupported operand type(s) for +: 'int' and 'str'
Reply With Quote
  #2  
Old 09-18-2009, 01:00 PM
purdue_vr purdue_vr is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Hi Yak

could you please tell me how did you solve this problem? I am getting the exact same issue rite now.

Thanks,
Priya
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC