WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2016, 08:40 AM
lklab lklab is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 20
Does vizard support milliseconds?

for example,
does vistask.waitTime(0.500) wait 500 ms?
does viztact.moveTo([1,2,3], time = 0.500) actually take 500ms?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-12-2016, 02:02 AM
SivaKartheek SivaKartheek is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 17
hi,

in vizard all it supports in SI units ,So it takes vistask.waitTime(1) here is 1sec for furtur information check in the tutorial you will find it
If you want to use in milliseconds just convert into milli by a value then it will works
Reply With Quote
  #3  
Old 01-13-2016, 08:38 AM
lklab lklab is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 20
thank you!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vizard 4 Oculus Rift support? NIgroupOS Vizard 1 03-09-2015 03:43 AM
Vizard 4 Beta Testing farshizzo Announcements 0 02-01-2011 10:46 AM
Vizard 4 Beta Testing farshizzo Vizard 0 02-01-2011 10:46 AM
Vizard tech tip: Using the Python Imaging Library (PIL) Jeff Vizard 0 03-23-2009 11:13 AM
Fall 2007 release of Vizard R3 3 D Announcements 0 10-15-2007 04:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC