WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-29-2006, 01:53 PM
cade_mccall cade_mccall is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 61
Problems running R3 and R2.5 on the same computer

I installed R3 on a couple of computers with the hope that I could continue to run 2.53 on those computers. Initially I had problems running scripts with R3. I could start R3 and it would allow me to run a script once, but when I tried to run it again the command window would appear and then nothing would happen (although according to "processes" in the task manager, a winviz was running for every time I hit "Run" and nothing happened). Each time this happened, I had to reboot the computer to stop winviz from running. Then I removed all other versions of Vizard from the computer and re-installed Vizard. That did not solve the problem, so I removed the Vizard environmental variable. After that, R3 worked. At that point I tried to reinstall 2.53 and the problem returned. Now nothing works. So, I have two questions:
1) What do I have to do to get R3 working?
2) Is it possible to have both R3 and 2.53 working? If so, what's the trick?
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC