WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-09-2015, 08:00 AM
dig dig is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 15
problem with DK2 runtime 0.8

Hi guys, I run a DK2 with runtime 0.6 on my office computer with no problems at all. But, I've already upgraded the main lab computer to runtime 0.8 and there I have a problem with Vizard detecting the Rift (which is detected fine in the Oculus configuration utility). Has anyone else encountered this problem? Any ideas for a solution? (Downgrading is not an option as I also use Unity for a different study and need runtime 0.8 on that computer)
Thanks,
marios
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2015, 09:26 AM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,453
Currently Vizard is not compatible with Oculus runtimes 0.7 and above.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2015, 01:49 AM
Seadna Seadna is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 40
When will Vizard be compatible with the latest runtime?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with object position Ryvan Vizard 2 01-22-2015 01:01 PM
Vizard problem mizutani_jun Vizard 4 01-09-2011 03:39 PM
export problem bazelaisr Vizard 2 05-28-2008 10:19 AM
5DT Data Glove 5 Ultra Problem bjgold Vizard 1 08-08-2006 04:08 PM
problem with female animations vmonkey Vizard 1 10-07-2005 10:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC