WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-29-2011, 10:42 PM
chris_user chris_user is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 20
two GPUS

Hi,

our newest graphicscard hast two GPUS combined. Is Vizard capable of using both?

Thanks,

Chris
Reply With Quote
  #2  
Old 05-31-2011, 03:42 PM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,453
What kind of card do you have, does it use SLI?
Reply With Quote
  #3  
Old 05-31-2011, 10:37 PM
chris_user chris_user is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 20
Hi Jeff,

it's the nvidia 590, it has a sli connector but we just use one card.
the card has 2 gpus cobined, we already tried to adjust the settings to use one gpu for the left eye and the other for the right, but it seems that the second gpu is still in idle mode.

thanks,

chris
Reply With Quote
  #4  
Old 06-01-2011, 01:08 PM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,453
With the Geforce series, Vizard will communicate with one card. If there is some internal SLI mode that can be turned on and Vizard sees one card I think both processors should be used.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC