WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-04-2011, 10:49 PM
mizutani_jun mizutani_jun is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 23
Vizard problem

Hi.
Please look at the attached files below.
I got this problem when i use vizard ( lite edition ) in my new computer.
I don`t think my lite edition caused the problem because i can use it without any problems in my old computer.
I can`t edit or save my vizard files in my new computer,so i need to use my old computer to change any command,save it and then overwrite it at this new computer before i can execute it.
It got no problem in execute the file but i can`t edit or save any command in this new computer.
So i assume there must be a problem within my new computer.
Really need help.
Thanks.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	error.png
Views:	591
Size:	1,001.2 KB
ID:	403  
Reply With Quote
  #2  
Old 01-04-2011, 11:29 PM
sleiN13 sleiN13 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 83
Do you run Vizard in administrator mode? I think you need administrator rights to be able to write files to de c:\Program Files\* folders.

You could simply test this by trying to save a .txt (notepad) file to the same directory.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-04-2011, 11:48 PM
mizutani_jun mizutani_jun is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 23
I already did the test like you suggested.
And i think you`re right.
I can`t save my .txt (notepad) file to the same directory.
So how can i set my administrator rights to be able to write files to de c:\Program Files\* folders?
Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-05-2011, 03:58 AM
sleiN13 sleiN13 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 83
That's a windows thing don't know how to solve that. I always place my own vizard files in other locations because C:\program files\* is not really meant for it.

But you might be able to solve it by running Vizard with admin rights (right click vizard icon and select run as administrator)
Reply With Quote
  #5  
Old 01-09-2011, 03:39 PM
mizutani_jun mizutani_jun is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 23
Hi.
Thanks sleiN13.
Finally i solve this problem.
Just like you said,i tried run my vizard lite edition program as administrator and since then no problems occured.
My new computer currently using windows 7 and seems i still dont get used to it.
Thanks again.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Big problem with OpenSG exporter for max to Vizard omadawn Vizard 5 06-09-2009 11:51 AM
Vizard tech tip: Using the Python Imaging Library (PIL) Jeff Vizard 0 03-23-2009 11:13 AM
newbie problem getting vizard to work Colin Vizard 2 11-10-2006 10:54 AM
problem talking to usb device in Vizard Vbents Plug-in development 2 06-15-2006 03:08 PM
Vizard Crashes: causes are hard to determine, possible problem with the viz code vr_boyko Vizard 1 01-07-2005 10:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC