WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-14-2010, 11:35 AM
llqqff llqqff is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 25
winviz.exe problem

Hi, I am using Vizard 3.0 with wireless cyberglove 2. But there was a running problem with my code, my code is as below:

import viz
import hand
viz.go()

sensor = viz.add('cyberglove.dls')
glove = hand.add(sensor,hand.CYBERGLOVE)

When I run it, it shows a dialog:
Winviz.exe has encountered a problem and needs to close.

When I click the error report, it shows:
Error signature
AppName: winviz.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: virtualhandregistry.dll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000018a0

Is there anyway to solve this problem.
Thanks.
Attached Images
File Type: bmp error.bmp (318.1 KB, 417 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2010, 04:36 PM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,448
Make sure the hand is animated in Immersion's DCU before running Vizard. Do you then have any trouble with the following:
Code:
import viz
viz.go()

immersion = viz.add('immersion.dle')
glove = immersion.addCyberGlove()
data = glove.getData()
Reply With Quote
  #3  
Old 07-16-2010, 09:08 AM
llqqff llqqff is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 25
The DCU is running. And when I use the

import viz
viz.go()

immersion = viz.add('immersion.dle')
glove = immersion.addCyberGlove()
data = glove.getData()

It still crashed and show the same problem. It seems to me that the problem is importing the cyberglove or immersion plugin problem. I tried to use the 5dt.dls, it does not crashed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vertex shader performance problem Joran Vizard 2 11-17-2008 01:29 AM
export problem bazelaisr Vizard 2 05-28-2008 10:19 AM
problem with female animations vmonkey Vizard 1 10-07-2005 10:36 AM
sound problem alaa Vizard 7 09-02-2005 01:13 PM
PROBLEM: Picture-in-Picture breaks textures?!? vcarlson Vizard 4 10-05-2004 04:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC