WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-18-2017, 06:25 AM
Ana Ana is offline
Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 2
Oculus Remote Controller and Vizard Dialogs

Hi,

I need to do the selection of chooseDialog, MessageDialog, AskDialog, InfoPanel with the Oculus Remote Controller in my scenario 3D, since I can do?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-22-2017, 02:04 AM
Jeff Jeff is offline
WorldViz Team Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,448
Take a look at this thread.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-27-2017, 04:47 AM
Ana Ana is offline
Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 2
Hi,

Thanks for the answer, for now is a temporary solution. However what I want is for the control to behave as a real control, ie to activate the options of the different menu, dialogs or selection lists without having to move the mouse pointer. Is that possible?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading a program from Vizard 3.0 shall6 Vizard 3 02-12-2015 01:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC