WorldViz User Forum  

Go Back   WorldViz User Forum > Vizard

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-31-2008, 08:42 AM
roman_suvorov roman_suvorov is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Kingston, ON, Canada
Posts: 25
Question RE: 'ERROR: Failed to create extension sensor with wiimote.dle'

Hi, I recently started playing with wiimote and I can't seem to get it to work.
The error message I'm getting is in the thread's name.
Wiimote seems to be set up correctly in BlueSoleil 1.6.0 (build 041221, stack version 04.03.21.20041221):

Any ideas on what's going on here?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-31-2008, 09:43 AM
roman_suvorov roman_suvorov is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Kingston, ON, Canada
Posts: 25
UPDATE: the error message is gone now, wiimote works fine. Nothing really changed except that when I started BlueSoleil this time wiimote did not show up around the orange cicrle in the middle of the main window and I had to add the wiimote again; this time I was also presented with a screen asking me to name my Bluetooth device and set security settings (I unchecked the 'use medium security level' box, was that the difference?).
Hmm ..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2018 WorldViz LLC