View Single Post
  #3  
Old 01-05-2017, 01:00 AM
rajnishv rajnishv is offline
Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Kalina,Sanatcruz(East),Mumbai,Maharashtra,India
Posts: 94
Smile

Hi Jeff,
Thanx for ur reply.
I tested and written the code as mentioned above in your last reply to this post,but the animations is not played in vizard renderer:

Code:
import viz
viz.go()

male2 = viz.addChild('Heat_Anim_FullBody.FBX')
male2.setAnimationState(viz.PLAY, node='Heat_Anim_FullBody.FBX::Windpipe')


And also saw and floolowed the link with the concept written down:

http://kb.worldviz.com/articles/2087

Some Questions:
1)I am not clear about the node to pass which have animation?.
2)Whether the node is from the ANIMATION section or from SCENE GRAPH Section?.
3)Which is the correct node i have to pass inside "model.setAnimationState(viz.PLAY,node='model.fbx: :Take 001')" in the place of "Take 001"?(Pls refer Screen shot attcahed for nodes.
4)After exporting models from both 3Ds Max and Maya,why there is [empty] node with no name is viewed in INSPECTOR.
5)Do i have to write ?
(Pls see screen shot to get the view of which node i have write)

6)When i select the NAMES from the animation from inspector,that is when i select "0 - [none]",no animation is played in inspector and when i select "1 - Take 001",the animations is played,i dont knw why such behaviour.

"male2.setAnimationState(viz.PLAY,node='Heat_Anim_ FullBody.FBX::Take 001')"

or

"male2.setAnimationState(viz.PLAY,node='Heat_Anim_ FullBody.FBX::Heart_01')"






I am also attaching the screen shot of the INSPECTOR with the nodes.
Pls assist me further.

Thanx & Regards:

Mr.Rajnish Vishwakarma
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ScreenShotEmptyNodes.png
Views:	251
Size:	244.4 KB
ID:	889   Click image for larger version

Name:	screenshotInspector.png
Views:	225
Size:	147.8 KB
ID:	890  

Last edited by rajnishv; 01-05-2017 at 01:10 AM.
Reply With Quote